Saimaan Lukkoturva Oy

Paikallista kokemusta ja joustavaa  palvelua!

Saimaan Lukkoturva on toiminut Kaakkois-Suomen alueella vuodesta 2011 alkaen. Olemme nopea, ketterä, tarkka ja ennen kaikkea luotettava pienyritys. Työskentelemme kolmen asentajan voimin pääasiassa Lappeenrannan, Imatran, Taipalsaaren, Savitaipaleen ja Lemin alueella.

Tarjoamme yksilöllistä palvelua niin yritys- kuin yksityisasiakkaille kaikissa lukko- , lukitus- sekä avainasioissa. Asennustyöt tehdään asiakkaalle sopivaan aikaan, mahdollisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ota yhteyttä! Palvelemme sinua sinun tarpeittesi mukaisesti. 


Asiakaspalautteita

Loistavaa ja täsmällistä palvelua lukon rungon vaihdossa ja ovenkarmiongelmien ratkaisemisessa. Suosittelen lämpimästi heidän palveluitaan.

Erinomaista palvelua ja ammatitaitoa. Siististi pukeutunut ja kohtelias nuori mies, joka osasi ottaa heti asiakkaan toivomukset todesta ja toteutti ne. Lämpimästi suosittelen ja tulen jatkossa käyttämään ehdottomasti Saimaan Lukkoturvan palveluita

Loistavaa asiakaspalvelua ja edukas! Auton avaimet jäi rattiin ja ovet laitoin lukkoon. Lukkopalvelun kaveri tuli nopeasti paikalle ja teki työn vielä nopeammin.