Tuotevalikoima

Olemme valtuutettuja jälleenmyyjiä useille laadukkaille lukitusalan tuotteille. Olemme valtuutettuja jälleenmyyjiä mm. iLOQ, Dormakaba, Anchor lås, Geze ja Comelit tuotteille.

Digitaalisia ja mobiilipohjaisia lukitusjärjestelmiä. Paristo- ja johtovapaat järjestelmät ovat sekä turvallisia että kestäviä.

Meiltä Dormakaban valikoima lukitusjärjestelmiä ja digitaalisia sylentereitä. Lukkoyksiköt ovat kompakteja ja energiatehokkaita.

Anchor Låsin erittäin laadukkaat riippulukot myynnissä meillä.


Laadukkaat automaattiset ovijärjestelmät paikallisen asiantuntijan asentamana. Turvallista, esteetöntä ja palosuojattua.

Comelit

Saimaan Lukkoturvalta saa myös laadukkaita Comelit ovipuhelimia.
Maahantuoja TamCent Oy.

Tuotevideot

iLOQ

Dormakaba

Kampanjat

Kampanja taloyhtiöille 2023

Kampanjaetuna tarjoamme yhden veloituksettoman iLOQ HOME yhteensopivan K5S.7 avaimen jokaista huoneistoa kohti sekä iLOQ HOME lisenssit kuuden kuukauden ajaksi.

Kampanja on voimassa 1.3.-31.12.2023 välisenä aikana toimitettuihin tilauksiin.

Tyypillisessä taloyhtiössä (40 huoneistoa) kampanjaedun arvo on 2 200 euroa.

Kampanja on voimassa olemassa oleville, yksityisesti omistetuille asunto-osakeyhtiöille, joiden lukitus uusitaan kerralla ja kokonaan kampanjan voimassa ollessa iLOQin pääsynhallintajärjestelmään.

Lisäksi tarjoamme vaivattoman rahoitusratkaisun ajalle 1.3. -31.9.2023

  • avausmaksu 0 € (norm. 75 €)
  • laskutuslisä 0 € (norm. 10 € / lasku)

Edun arvo on 60 kk sopimuksen ajalta 675 €.

iLOQ Rapide poistaa asiakkaan tarpeen investoida kerralla ja tuo tarjolle valmiiksi kilpailutetun ja joustavan rahoitusmallin.

Siemens Financial Services omistaa pääsynhallintajärjestelmän rahoituskauden ajan ja rahoituskauden jälkeen pääsynhallintajärjestelmän omistus siirtyy asiakkaalle. iLOQ vastaa järjestelmän hallintaohjelmiston toimivuudesta ja päivityksistä sopimuksen mukaisesti. iLOQ valtuutettu partneri vastaa kunnossapidosta.